Ongeloof bij Smeets: "Die goal blijft me achtervolgen"

Ongeloof bij Smeets: "Die goal blijft me achtervolgen"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

6 augustus 2016 – Sinds 8 mei 2016 is de bekendheid van Bryan Smeets in Nederland naar grote hoogte gestegen. De middenvelder van De Graafschap zorgde er op die datum met een doelpunt voor dat Ajax het kampioenschap in de Eredivisie misliep. Hoewel het nieuwe seizoen inmiddels weer is begonnen, blijft het doelpunt Smeets nog steeds achtervolgen.

"Je zou zeggen dat het wel over zou zijn, nu weer een nieuw seizoen van start is gegaan. Maar het blijft me achtervolgen. Mensen kijken me anders aan op straat, op het vliegveld, er wordt van alles geroepen, zowel positief als negatief. Het is bizar wat zo'n doelpunt met een landje doet", vertelt Smeets aan VI.

Vrijdagavond had hij met een doelpunt een aandeel in de 4-1 zege van De Graafschap op FC Eindhoven. "Het was geweldig om weer te beginnen", lacht de middenvelder. "De Vijverberg zat lekker vol, en wat hebben we een mooi publiek. Je begint eigenlijk weer opnieuw, op nul. Helaas moeten we weer ballen in de Jupiler League, maar dan moet ik daar maar gas geven. Jammer genoeg kon dat dit keer maar 45 minuten", doelt hij op zijn noodgedwongen wissel door een blessure.

Afgelopen week opperde een De Graafschap-fan nog voor een speciale 'Bryan Smeetsbrug' in Amsterdam.

gerelateerd