Cambuur verliest ook in Jupiler League: "Zo slecht"

Cambuur verliest ook in Jupiler League: "Zo slecht"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

6 augustus 2016 – In het afgelopen eredivisieseizoen kende SC Cambuur een zeer vervelend jaar en de Leeuwarders zijn ook in de Jupiler League niet goed begonnen. Vrijdagavond werd de kraker tegen VVV-Venlo met 2-1 verloren, tot teleurstelling van trainer Rob Maas en aanvoerder Erik Bakker.

De degradant kwam nog we op voorsprong in De Koel, maar kreeg al snel de gelijkmaker om de oren en verloor uiteindelijk door een late goal van Ralf Seuntjens. "In de tweede helft hebben we voorin te weinig gebracht en het laten liggen", zegt Maas tegen de Leeuwarder Courant. "In de rust heb ik gezegd dat het zonde zou zijn als we hier zouden verliezen, maar dan gebeurt het toch. Misschien hadden we bij vlagen veel de bal, maar daar is te weinig mee gedaan. Daar moeten we van leren.''

Captain Bakker baalde van het spel van zijn team. "VVV heeft geen slechte ploeg, maar ik denk dat wij het heel matig gedaan hebben. We hebben VVV niet kapot weten te spelen. Als je zo slecht bent aan de bal kom je zelf onder druk te staan. Op een gegeven moment wisten we het niet meer. Daardoor kregen zij steeds meer de overhand. Uiteindelijk denk ik dat het een terechte nederlaag is.''

Cambuur wacht daardoor nog op de eerste officiële overwinning sinds 27 februari van dit jaar, toen PEC Zwolle met 1-0 werd geklopt.

Reacties

gerelateerd