Veel Nederlanders kennen opponent in play-offs EL

5 augustus 2016, 13:43

In het Zwitserse Nyon is vrijdagmiddag de loting voor de vierde en laatste voorronde van de Europa League verricht. Er zijn nog veel Nederlanders actief in het tweede toernooi van Europa. Zo moeten Robin van Persie en Gregory van der Wiel met Fenerbahçe bijvoorbeeld zien af te rekenen met Grasshoppers.

Jeffrey Ket, Rangelo Janga en Jamarro Diks treden met Trencin aan tegen Rapid Wien, Oussama Tannane speelt met Saint-Étienne tegen Beitar Jerusalem en Marco Bizot neemt het met Racing Genk op tegen Lokomotiva Zagreb. Daarnaast staan Mick van Buren en Gino van Kessel met Slavia Praag tegenover het Anderlecht van Bram Nuytinck, speelt Kees Luijckx met SønderjyskE tegen Sparta Praag en ontmoet Timo Letschert met Sassuolo het Rode Ster Belgrado van Mitchell Donald. Als Rafael van der Vaart zijn transfer naar FC Midtjylland afrondt, dan strijdt hij met het Turkse Osmanlispor om een plaats in de groepsfase van de Europa League.

Een saillant ontmoeting is overigens het treffen tussen West Ham United en Astra Giurgiu. Dat is pikant, aangezien de Engelse club zich vorig jaar in hetzelfde toernooi blameerde tegen deze Roemeense tegenstander.

Bekijk hier de volledige loting.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen