Stegeman verwacht exit Bel Hassani: "Het is hem gegund"

5 augustus 2016, 12:52

Iliass Bel Hassani lijkt aan zijn laatste dagen als speler van Heracles Almelo bezig te zijn. Coach John Stegeman verwacht dat de smaakmaker van de Heraclieden op korte termijn naar een andere club zal vertrekken.

"Maar het blijft altijd lastig in te schatten. En daar ga ik in principe ook niet over", zegt Stegeman in gesprek met RTV Oost over Bel Hassani. "Maar de interesse is wel een feit. Dat heeft Nico-Jan Hoogma ook bevestigd: er is een bod gedaan. Tot twee keer toe. Het wordt natuurlijk wel warmer. Eerst een Turkse club en nu ook uit Italië", aldus de coach van Heracles. "Ik houd er rekening wel dat hij zal verkassen. Het is hem gegund. Het blijft natuurlijk wel een spel tussen vraag en aanbod en hij moet zelf nog willen. En uiteindelijk is ook de speler nog een partij."

Stegeman hoopt dat er goed geanticipeerd kan worden op een vertrek van Bel Hassani. "Ik vind dat ik voldoende spelers heb hoor. En met Peter van Ooijen en Mark-Jan Fledderus hebben we op het middenveld prima opties. Maar als Ilias zal vertrekken, komt er waarschijnlijk wel een speler voor terug."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen