"We deden niets goed, het was een slappe wanvertoning"

4 augustus 2016, 22:14

Net als Iliass Bel Hassani is ook trainer John Stegeman ontgoocheld na de Europese eliminatie van Heracles Almelo. De coach liet na het 0-0 gelijkspel tegen Arouca weten 'not amused' te zien door het spel van zijn ploeg, die al op 4 augustus is uitgespeeld op de internationale velden.

Met een gezicht als een oorwurm stond de succestrainer voor de camera van FOX Sports. "We hebben het behoorlijk laten liggen met elkaar, dit kunnen we onszelf aanrekenen. Ik zag niets terug van wat we moesten doen. We speelden apathisch. Blijkbaar hadden we last van plankenkoorts, ik weet het niet."

Stegeman was zeer teleurgesteld door het spel en de houding van zijn spelers. "Het gaat mij vooral om de manier waarop we worden uitgeschakeld. Het kan altijd misgaan, maar niet zo. In een week tijd is alles weggevallen, dit was gewoon slecht", baalde de coach, die in de eerste helft al meerdere spelers wilde wisselen. "Ik was het helemaal zat. We wonnen geen duels, we deden eigenlijk helemaal niets goed. Een slappe wanvertoning, dat was het vanavond."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen