Bel Hassani fileert Heracles: "Moeten ons kapot schamen"

4 augustus 2016, 21:34

Iliass Bel Hassani is keihard in zijn oordeel over de teleurstellende uitschakeling van Heracles Almelo in de voorronde van de Europa League. Na het 1-1 gelijkspel van vorige week bleef de ploeg van John Stegeman donderdagavond tegen Arouca steken op 0-0, waardoor het uitgespeeld is in Europa. Bel Hassani vindt het een schande.

"We moeten ons kapot schamen richting onze supporters", was de eerste reactie van de spelbepaler tegen FOX Sports. "Dit is een grote domper voor ons. We hadden nog wel zo'n goed gevoel. We wilden echt laten zien dat we beter zijn dan Arouca. Het leek wel alsof we vanaf de eerste minuut met spanning speelden, want we bleven ver onder ons niveau."

Na de pauze was Heracles beter dan voor rust, maar de gewenste goal bleef uit. "Het ging wel iets beter in de tweede helft, maar eigenlijk is de echte scherpte er de hele wedstrijd niet geweest. We verloren veel duels en waren heel slordig aan de bal. In feite hebben wij Arouca sterker gemaakt dan ze daadwerkelijk zijn", baalde Bel Hassani na de uitschakeling.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen