Meijers krijgt aanvoerdersband bij ADO Den Haag

3 augustus 2016, 16:22

Aaron Meijers draagt in het nieuwe seizoen de aanvoerdersband bij ADO Den Haag, zo heeft coach Zeljko Petrovic besloten. De oefenmeester heeft Edouard Duplan en Tom Beugelsdijk als respectievelijk tweede en derde captain aangewezen, zo meldt ADO.

Meijers gaat beginnen aan zijn vijfde seizoen als speler van ADO. De linksback verruilde RKC Waalwijk in 2012 voor het Kyocera Stadion. Meijers, die bij FC Volendam debuteerde in het profvoetbal, staat nog tot de zomer van 2018 onder contract bij ADO. De Haagse eredivisionist begint haar nieuwe seizoen komende zaterdag thuis tegen promovendus Go Ahead Eagles.

Meijers is verheugd met het teken van vertrouwen in zijn leidinggevende kwaliteiten. "Ik was vorig seizoen al tweede aanvoerder achter Thomas Kristensen. Maar in het veld droeg ik al vaak de band en ook tijdens de voorbereiding op dit seizoen. Maar dat neemt niet weg dat ik vanaf nu de echte aanvoerder van ADO Den Haag ben en dat maakt mij wel erg trots en ik zie het als een grote eer. De band zorgt niet voor extra druk. Ik weet wat het inhoudt en ik kan het aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen