Maduro: "Het wordt een moeilijke wedstrijd voor Ajax"

3 augustus 2016, 07:42

Hedwiges Maduro heeft een verleden bij Ajax en PAOK Saloniki. Vanwege het landsbelang juicht de middenvelder vanavond (woensdag) voor de Amsterdamse club in de return van de derde voorronde van de Champions League in Griekenland. Ajax kwam vorige week in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen PAOK.

"Dat is goed voor het Nederlands voetbal en dus ook voor FC Groningen", legt Maduro uit aan het Algemeen Dagblad. De voormalig Oranje-international speelt tegenwoordig voor FC Groningen. Goede prestaties van Nederlandse clubs in Europa zijn dit seizoen van wezenlijk belang, anders is de eredivisiekampioen niet langer rechtstreeks geplaatst voor de Champions League-groepsfase.

"Het wordt een moeilijke wedstrijd voor Ajax. Vergeet niet dat PAOK vorig seizoen gelijkspeelde en won van Borussia Dortmund. En toen ik er nog voetbalde, versloegen we Benfica en Fiorentina", vervolgt Maduro. Volgens hem wordt de Griekse competitie onderschat. "Bij ons is het niveau genivelleerd, terwijl er in Griekenland vier clubs bovenuit steken: Olympiakos, PAOK, Panathinaikos en AEK Athene. Die clubs doen het ook goed in Europa. Wat dat betreft is de Griekse competitie verder dan de Eredivisie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen