Trefzekere Donald met Rode Ster Belgrado klaar in CL

Ger
2 augustus 2016, 23:13   Bijgewerkt: 2 augustus 2016, 23:24

Ludogorets heeft na een succesvolle verlenging een plek afgedwongen in de play-offs om een ticket voor het hoofdtoernooi van de Champions League. De Bulgaarse club zegevierde in de return bij Rode Ster Belgrado: 2-4.

Oud-Ajacied Mitchell Donald zette de thuisploeg in de zeventiende minuut op voorsprong. Toch was het Ludogorets dat de eerste helft afsloot met een gunstige score. Door treffers van Jonathan Cafu en Wanderson werd het 1-2. Vlak voor het rustsignaal moesten beide elftallen verder met tien man. Igor Plastun (Ludogorets) en Guelor Kanga (Rode Ster Belgrado) kregen rood.

Luis Ibáñez bezorgde de Serviërs na ruim een uur spelen vanaf de penaltystip de 2-2. Die stand prijkte ook aan het einde van de tweede helft op het bord. Aangezien de eerste wedstrijd op dezelfde score was afgesloten, moest een verlenging uitkomst geven. Wanderson werd daarin de gevierde man door Ludogorets met twee goals aan de 2-4 overwinning te helpen. Bij de bezoekers viel Virgil Misidjan in. Jody Lukoki bleef op de bank.

Het Ierse Dundalk bereikte ten koste van Bate Borisov de laatste voorronde van de Champions League. Door een 3-0 overwinning voor eigen publiek werd de 1-0 nederlaag uit de eerste wedstrijd duidelijk weggepoetst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen