Waterman na bizarre slotfase verder in CL-voorronde

Ger
2 augustus 2016, 21:45

APOEL Nicosia heeft dankzij een zeer productieve slotfase alsnog de laatste voorronde van de Champions League bereikt. De Cyprioten scoorden in de thuiswedstrijd tegen Rosenborg BK drie keer: 3-0.

De overwinning was uiteindelijk ruim voldoende voor APOEL om verder te bekeren. De eerste confrontatie was een week eerder met 2-1 verloren gegaan. Voor eigen publiek bleven de doelpunten echter heel lang uit. Pas in de toevoegde tijd opende Giannis Gianniotas de score. Vander en Tomas De Vincenti maakten er daarna nog een ruime zege van. Bij de thuisploeg stond Boy Waterman onder de lat.

Dinamo Zagreb blijft eveneens in de race om zich te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Europese topcompetitie. De Kroaten boekten een overwinning in het uitduel met Dinamo Tbilisi: 0-1. Marko Rog nam het enige doelpunt voor zijn rekening. Dinamo Zagreb had de eerste wedstrijd al met 2-0 gewonnen.

Viktoria Plzen is door dankzij een 1-1 gelijkspel in de uitwedstrijd tegen FK Karabakh. Het eerste duel in Tsjechië was op een doelpuntloze remise afgesloten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen