Hersi traint mee bij Almere: "Ik heb de kriebels"

2 augustus 2016, 13:57

Youssouf Hersi is vanaf vandaag (dinsdag) op proef bij Almere City FC. De 33-jarige middenvelder is transfervrij, na een avontuur in Australië. Eind juli trainde Hersi al mee met RKC Waalwijk.

"Ik ken deze club al ontzettend goed. Zelfs nog uit de tijd van de Zwarte Schapen. Ik woon hier namelijk vlakbij en mijn broertjes hebben hier gevoetbald", zegt Hersi op de officiële website van Almere City FC. "Uiteindelijk was RKC een beetje ver weg voor mij. Later belde de trainer van Almere City FC (Jack de Gier, red.) op met de vraag of ik hier mee wilde trainen."

Hersi sluit een dienstverband bij Almere City FC niet uit. "Ik heb de kriebels dat ik graag nog wil voetballen. Hopelijk wordt dit een leuke stageweek en kunnen we elkaar uiteindelijk tegemoet komen", vervolgt hij. Hersi speelde zijn laatste wedstrijd in 2014. Daarna stond hij mede door een hamstringblessure lang aan de kant. "Ik ben nog niet topfit, ik wil in de komende drie weken zo snel mogelijk fit worden. Daarna kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen