Is PSV er klaar voor? En heeft het de beste selectie?

1 augustus 2016, 12:52

De eerste prijs van het seizoen is binnen voor PSV. In de Amsterdam ArenA werd Feyenoord zondag dankzij een goal van Davy Pröpper met 0-1 opzij geschoven in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. FCUpdate.nl vroeg meerdere spelers van de regerend landskampioen na de winst of ze vinden dat PSV helemaal klaar is voor het nieuwe seizoen en of PSV in hun optiek de beste selectie van de Eredivisie heeft.

Is PSV klaar voor het nieuwe seizoen?

Jeroen Zoet: "Ja, ik denk wel dat we klaar zijn voor de start van de competitie. We hebben een goede voorbereiding gedraaid en we hebben bovendien veel en hard kunnen trainen. We weten inmiddels weer van elkaar wat we moeten doen. Alles moet volgende week natuurlijk nog blijken, maar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal was weer een goede test."

Jorrit Hendrix: "Ik denk wel dat we klaar zijn voor het nieuwe seizoen, maar we moeten gedurende het seizoen nog wel steeds meer naar elkaar toe groeien en nog meer vaste patronen in het spel krijgen. Dat is normaal, aangezien dat altijd pas na een tijdje komt."

Davy Pröpper: "Je kan in dit soort wedstrijden een beetje zien waar je als team staat. Op basis van de eerste helft tegen Feyenoord vond ik de winst van de Johan Cruijff Schaal zeker verdiend, maar in de tweede helft hadden we het wel wat lastiger. Er zijn altijd nog stappen te maken. Het moge wel duidelijk zijn dat we als team weer kampioen willen worden."

Luuk de Jong: "Mensen zien ons als favoriet voor de titel, samen met Ajax en Feyenoord, dat nu ook heeft laten zien dat het een hele sterke ploeg heeft. Wij zullen het als team zelf weer moeten laten zien. We hebben de afgelopen twee seizoenen zeer sterk gepresteerd en veel punten gepakt. Zo dominant willen we dit seizoen ook weer zijn."

Heeft PSV de beste selectie van Nederland?

Jeroen Zoet: "Daar mogen jullie over oordelen. Wij willen het gewoon laten zien op het veld. We hebben in ieder geval al een aantal jaren op rij een goed team, wat we ook keer op keer bewezen hebben."

Davy Propper: "Dat is moeilijk te zeggen, maar we staan er in mijn ogen in ieder geval wel goed op. Vrijwel alle spelers zijn vooralsnog ook bij elkaar gebleven. Dat is mooi, omdat je daar dan mee verder kan. Je weet in een transferperiode echter nooit of dat zo blijft. Ik heb zelf in ieder geval in mijn hoofd om te blijven."

Luuk de Jong: "Dat vind ik moeilijk om te zeggen. Feyenoord heeft het team bij elkaar gehouden en een paar goede spelers aangetrokken, waardoor ze ook heel sterk zijn geworden. Vorig jaar hebben ze een periode gehad dat ze veel wedstrijden verloren, maar ik hou er zeker rekening mee dat Feyenoord dit seizoen ook titelkandidaat is. Ajax past er met haar selectie natuurlijk ook bij. Ik denk dat het dicht bij elkaar ligt."

Door: Koen Jans

[photo,99574,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen