Pröpper de gevierde man: "Niet bijzonder, wel leuk"

31 juli 2016, 21:46

Davy Pröpper beleefde vorig seizoen een uitstekend voetbaljaar en is de nieuwe jaargang meteen weer op formidabele wijze begonnen. De 24-jarige middenvelder kroonde zich namens PSV tot matchwinner in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord, die door zijn goal met 0-1 gewonnen werd in de Amsterdam ArenA.

"Het maakt het niet extra bijzonder, maar het is wel leuk", zegt Pröpper tegen FCUpdate.nl over zijn status als matchwinner. Op de vraag of hij de winst van de Johan Cruijff Schaal überhaupt wel bijzonder vindt, reageert hij als volgt. "Natuurlijk, het is een prijs en die wil je altijd graag winnen", aldus de technicus. "Je kan in dit soort wedstrijden bovendien een beetje zien waar je als team staat."

PSV maakte voor rust een prima indruk, maar na de theepauze ging het steeds moeizamer bij de ploeg uit Eindhoven. "Op basis van de eerste helft vond ik het zeker verdiend, maar in de tweede helft hadden we het wel wat lastiger. We liepen wat te ver achteruit", vindt Pröpper. 

Ondanks zijn ijzersterke prestaties, verwacht Pröpper nog genoeg progressie te kunnen boeken. "Er zijn altijd nog stappen te maken. Het moge duidelijk zijn dat we als team weer kampioen willen worden. Voor mezelf geldt dat ik nog belangrijker wil worden voor het team. Ik wil eraan bijdragen dat we dominant blijven op het middenveld. Dat zijn we al vaak en die lijn wil ik graag doortrekken met de anderen."

[photo,99573,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen