Nederland
0 – 1
Argentinië

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Droste maakt rentree en verwacht 'Arouca' te halen

Droste maakt rentree en verwacht 'Arouca' te halen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 juli 2016 – Wout Droste heeft zaterdag zijn rentree gemaakt bij Heracles Almelo. De 27-jarige verdediger deed een uur mee in de oefenwedstrijd tegen het Turkse Karabükspor. Droste was drie weken geleden geblesseerd geraakt aan de enkel.

"Het ging vandaag goed, ik heb geen klachten gehad", zegt Droste op de clubwebsite. "In de zestig minuten heb ik ook kunnen laten zien dat ik er conditioneel goed op stond. Ik zat ook lekker in mijn vel, dus voor mij was het heerlijk om weer een wedstrijd te spelen na drie weken. Het is goed om even weer wat wedstrijdritme op te doen."

"Ik heb op dit moment geen klachten en conditioneel voelt het allemaal goed", aldus Droste, die nog niet weet of hij komende donderdag in de return tegen Arouca in de derde voorronde van de Europa League zal spelen. "Naar donderdag toe zullen we zien wat de trainer beslist, maar voor mij was dit een goede wedstrijd waar ik een goed gevoel aan heb overgehouden. Of ik donderdag al bij de wedstrijdselectie kan zitten? Dat kan, ja. We gaan het zien."

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd