Energiek Ajax vergeet zichzelf te belonen tegen PAOK

Ger
26 juli 2016, 22:57

Ajax is de strijd om een plek in de groepsfase van de Champions League niet overtuigend genoeg begonnen, het kwam het niet verder dan 1-1 tegen PAOK Saloniki. Achteraf gezien niet eens een enorme teleurstelling, aangezien de runner-up van vorig seizoen in de eigen ArenA op achterstand kwam.

Met dezelfde namen als tegen Olympique Marseille in het laatste vriendschappelijke duel (2-2) voordat het seizoen echt kon beginnen, maakten de Amsterdammers een frisse indruk. Het leidde al snel tot de verdiende treffer via spits Kasper Dolberg, maar die werd afgekeurd. De jonge Deen leek echter op lijn te lopen met een PAOK-verdediger. Het ontging de arbitrage.

Het gezicht van de sluitpost van Ajax sprak boekdelen, Cillessen kon zichzelf wel voor z'n hoofd slaan. Vlak voor rust werd het bijna nog erger voor de Amsterdammers, toen oud-speler van onder meer FC Dordrecht Garry Mendes Rodrigues de bal kon binnenkoppen, maar niet genoeg naar de hoek mikte.

Zijn treffer leek groen licht voor de Amsterdammers. Met veel steun van de 40.000 aanwezige supporters en het inbrengen van Amin Younes, wilde Ajax meteen doordrukken in eigen huis. Anwar El Ghazi leek de 2-1 binnen te knikken, maar hij speelde geen beste wedstrijd. Ook Dolberg was nog dichtbij de beslissing.

Het belooft een hectische avond te gaan worden in Thessaloniki, waar een zeer fanatieke, Griekse aanhang altijd de baas is. Maar het spel van Ajax, met frisse combinaties en veel strijd bij balverlies, geeft moed. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen