Anderlecht geeft voorsprong uit handen tegen Rostov

Ger
26 juli 2016, 22:31

Anderlecht heeft de eerste confrontatie met FC Rostov in de derde voorronde van de Champions League afgesloten op een gelijkspel. De Belgische topclub kwam in Rusland tot twee keer toe op voorsprong.

Het flink vernieuwde Anderlecht, met Bram Nuytinck in de basis, beleefde een droomstart tegen Rostov. Sofiane Hanni tekende al in de derde minuut voor de 0-1. De thuisploeg maakte echter na ruim een kwartier spelen gelijk via Saeid Ezzatollahi. Anderlecht vierde ook na de hervatting een snel doelpunt. Youri Tielemans nam in de 52ste minuut de 1-2 voor zijn rekening.

Vanaf de penaltystip kwam Rostov wederom naast de Brusselaars. Dmitriy Poloz was trefzeker. In de slotfase ontsnapte het Anderlecht van de nieuwe trainer René Weiler aan een nederlaag. De kruising stond een tweede goal van Ezzatollahi in de weg. Volgende week woensdag wacht de return op Belgische bodem.

Basiskracht Jody Lukoki speelde thuis met Ludogorets eveneens met 2-2 gelijk tegen het Rode Ster Belgrado van Mitchell Donald. Jonathan Cafu maakte de 1-0, waarna de bezoekers via Aleksandar Katai vlak na de pauze terugkwamen. Door een treffer van Guelor Kanga werd het zelfs 1-2. Claudiu Keseru hielp Ludogorets alsnog aan een remise.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen