Kashia tempert verwachtingen: "Minder kwaliteiten"

25 juli 2016, 19:20

Vitesse is kwalitatief een stuk minder dan twee jaar geleden. Dat is de conclusie die aanvoerder Guram Kashia heeft getrokken na een deel van de voorbereiding van de Arnhemmers. De ervaren verdediger ziet echter ook dat zijn ploeg op mentaal vlak sterker is geworden.

"We hebben niet meer de kwaliteiten van twee jaar geleden'', is Kashia duidelijk tegenover het AD. "Kijk wie hier zijn vertrokken: Pröpper, Vejinovic, Labyad, Van der Heijden. We worden steeds jonger. Dat compenseren we wel, omdat we in mentaal opzicht momenteel groeiende zijn. Daarin liggen we nu echt op schema.''

Kashia is zeer te spreken over het spel van zijn ploeg tegen FC Porto, afgelopen zaterdag. "Deze wedstrijd tegen een club die vaste klant is in de Champions League, geeft heel veel hoop. Als je dit niveau een uur kan volhouden tegen FC Porto, dan moet dat straks in de competitie negentig minuten kunnen tegen elke tegenstander'', besluit Kashia, die met zijn team tegen de Portugezen door twee late tegengoals met 1-2 verloor.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen