NEC-aanwinst kent tegenvallend debuut: "Was teleurstellend"

24 juli 2016, 09:32

Voor NEC Nijmegen is het allesbehalve een fijne voorbereiding op het nieuwe seizoen. De Nijmegenaren verloren eerder al ruim van Achilles'29 (5-1) en Hannover 96 (5-2). Dit weekeinde ging NEC tijdens het debuut van Stefan Mauk ook met ruime cijfers onderuit tegen Zulte-Waregem (5-1).

Mauk heeft geen goed gevoel overgehouden aan zijn eerste minuten voor NEC. "Deze wedstrijd was teleurstellend", begint hij tegenover Omroep Gelderland. "We moeten hard werken op de training, zodat we kunnen doen wat de trainer wil. In mijn eerste week was het groot feest in Nijmegen voor de wandelaars. Hopelijk kan Nijmegen bij onze eerste wedstrijd weer feest gaan vieren door een overwinning."

De twintigjarige Mauk tekende onlangs een driejarig contract bij de Eredivisie-club. "In Australië was ik een box-to-box speler. Ik kom veel in het strafschopgebied en kan ook scoren. Dat heb ik afgelopen seizoen zeven keer gedaan. Dat wil ik hier ook voortzetten. Ik moet nu snel de andere spelers leren kennen, want over twee weken begint het al echt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen