'Juventus legt 94 miljoen op tafel en heeft Higuaín binnen'

'Juventus legt 94 miljoen op tafel en heeft Higuaín binnen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 juli 2016 – Volgens Italiaanse media is Juventus rond met Napoli over de transfer van Gonzalo Higuaín. Naar verluidt heeft de Argentijn vrijdag een contract voor vier seizoenen gesigneerd bij de landskampioen en is de medische keuring inmiddels ook achter de rug.

De 28-jarige spits draait al jaren in de top mee, maar beleefde afgelopen jaar zijn beste seizoen in Europa. In 35 competitieduels scoorde hij namelijk maar liefst 36 treffers. Die geweldige prestatie is in Turijn niet onopgemerkt gebleven, want Juventus flirt al enige tijd met de aanvaller. Inmiddels heeft de club naar verluidt een akkoord bereikt met Napoli over de transfer waar 94 miljoen euro mee gemoeid is.

Higuaín, die vrijdag de medische keuring heeft doorstaan in Madrid, gaat in Turijn een jaarsalaris van 7,5 miljoen euro opstrijken. Juventus heeft door de aanstaande transfer van Paul Pogba naar Manchester United de financiële middelen om zo diep in de buidel te tasten voor de spits.

Reacties

gerelateerd