PAOK verkoopt Mak aan Zenit, Lukaku naar Lazio

PAOK verkoopt Mak aan Zenit, Lukaku naar Lazio

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

22 juli 2016 – PAOK Saloniki, de tegenstander van Ajax in de derde voorronde van de Champions League, heeft Róbert Mak verkocht aan Zenit St. Petersburg. De 25-jarige aanvaller, een international van Slowakije, heeft een contract voor vier jaar getekend bij de Russische club. Mak was bij PAOK Saloniki één van de dragende spelers.

De eerste ontmoeting tussen Ajax en PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League is komende dinsdag in de Amsterdam ArenA. De return volgt acht dagen later in Griekenland. In het seizoen 2010/2011 waren de Amsterdammers in dezelfde toernooifase te sterk voor PAOK Saloniki.

Verdediger Jordan Lukaku heeft zijn transfer van Oostende naar Lazio afgerond. De Romeinse club betaalt naar verluidt 5 miljoen euro voor de Belgisch international. "Ik ben verheugd om naar Lazio te komen. Ik ga mijn best doen om het team te helpen, Forza Lazio", aldus Lukaku in gesprek met Mediaset Premium.

Reacties

gerelateerd