Namli eindelijk fit na slepende buikspierblessure

21 juli 2016, 10:52

Vanwege een buikspierblessure speelde Younes Namli in het afgelopen seizoen niet meer dan 53 minuten voor SC Heerenveen. Inmiddels is de Deense middenvelder weer fit en hoopt hij op betere tijden.

"Ik voel me goed, bang om opnieuw geblesseerd te raken ben ik niet", aldus Namli op de officiële website van SC Heerenveen. Hij speelde woensdag mee in de oefenwedstrijd tegen Anderlecht (3-1 verlies). In de formatie van coach Jurgen Streppel vormde hij de punt naar achteren op het middenveld. Dat vindt hij geen probleem. "Ik speel liever meer naar voren, maar de trainer beslist. Ik moet spelen, dat is voor mij het allerbelangrijkste. Ik heb al te veel wedstrijden gemist."

Namli kijkt met een goed gevoel terug op het duel met Anderlecht. "Voor de rode kaart stond het goed en had Reza de 2-0 kunnen maken", vervolgt hij. "Het was jammer van de rode kaart. Ik vond dat de scheidsrechter de speler van Anderlecht ook rood had moeten geven. Met tien tegen elf en de hitte hadden we het nu heel lastig."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen