De Vrij is terug na tien maanden: "Ik ben zo blij"

18 juli 2016, 21:02

Na een loodzware periode is Stefan de Vrij definitief terug bij Lazio Roma. De Nederlandse verdediger deed zondag in een oefenwedstrijd tegen Lazio Brasil Soccer Team één helft mee en heeft zodoende na tien maanden zijn rentree gemaakt bij de Italiaanse club. De international kan zijn geluk niet op.

"Eindelijk sta ik weer op het veld. Ik heb deze lach al sinds gisteren op mijn gezicht staan", jubelt De Vrij op de website van zijn werkgever. Hij kampte bij een jaar met een zware knieblessure. "Ik ben zó blij dat ik weer heb gespeeld en dit shirt heb kunnen gedragen. Ik ben nog niet honderd procent fit, maar we hebben nog meer dan een maand om te trainen en ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen."

Op 20 augustus begint het nieuwe Serie A-seizoen. De Vrij zou op die datum volledig fit moeten kunnen zijn. "Ik wil individueel goed gaan spelen dit jaar en wil een seizoen blessurevrij blijven. Ik wil elke wedstrijd spelen, want ik heb er afgelopen jaar een hoop gemist. En ook als team moeten we het goed gaan doen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen