Preud'homme niet naar Rode Duivels: "Hou mijn woord"

Preud'homme niet naar Rode Duivels: "Hou mijn woord"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

17 juli 2016 – Het bestuur van de nationale voetbalbond van België kan zich in de zoektocht naar een nieuwe bondscoach een telefoontje aan Michel Preud'homme besparen. De oud-trainer van FC Twente is van plan bij Club Brugge te blijven.

"Ik heb mij geëngageerd om bij Club Brugge te blijven en ik ga mijn woord dan ook houden. Ik blijf bij Club Brugge. Punt", zegt Preud'homme tegen Sporza. "Ik wil eigenlijk niet te veel over de Rode Duivels praten. Het is niet de eerste keer dat ik in verband word gebracht met de nationale ploeg, maar ik ben geen vrije trainer. Het doet mij veel plezier dat ik door velen als de ideale kandidaat word gezien, maar er zijn nog veel andere goede trainers."

België is op zoek naar een nieuwe bondscoach, na de breuk met Marc Wilmots. Onder diens leiding bereikten de Rode Duivels de kwartfinale van Euro 2016, waarin werd verloren van Wales.

Reacties

gerelateerd