Kashia: "'s Nachts kan hij uit het niets schreeuwen"

17 juli 2016, 13:13

Op het trainingskamp van Vitesse schoof De Gelderlander met een aantal spelers om tafel om het over dingen in en buiten het voetbal te hebben. Toen er gevraagd werd naar de teamgenoot waarmee de spelers nooit een kamer zouden delen op het trainingskamp, kwam er een opmerkelijk verhaal naar boven.

Guram Kashia, Eloy Room en Marvelous Nakamba noemden in koor de naam van Sheran Yeini. "Zeker niet met hem", zei Kashia. "Hij is eng. 's Nachts kan hij uit het niets schreeuwen", voegde de Vitesse-aanvoerder toe. "Ja, ik kan door nachtmerries uit het niets beginnen te schreeuwen. Nu slaap ik ook alleen", geeft Yeini zelf ook aan.

Daarna kwam de Israëliër met een anekdote. "Milot (Rashica, red.) en ik deelden vorig jaar een kamer op een trainingskamp. Ik denk dat het twee uur in de nacht was. We sliepen al. Ik werd wakker, kwam overeind en begon in mijn taal keihard te schreeuwen. Milot werd wakker en hij werd er zo bang dat hij tot zes uur 's morgens niet meer sliep. Toen we wakker werden zei hij: 'Luister Sheran, ik kan echt niet meer met jou in één kamer slapen'. Daarom slaap ik alleen. Het gebeurt ook niet bewust. Ik heb dit sinds ik drie jaar was en eigenlijk bijna elke dag", aldus Yeini.

Het ging ook nog over voetbal. "Ik hou tot nu toe een goed gevoel over aan onze voorbereiding", sprak Kashia. "We variëren veel in de opstelling en je ziet dat iedereen gretig is. Het mooiste vind ik dat je tegen Rubin Kazan (2-1 winst, red.) al hebt kunnen zien dat we steeds fitter worden. De helft heeft een uur gespeeld en hield dat heel goed vol. We hebben nog een week of twee nodig om topfit te worden", aldus Kashia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen