Allegri rekent op langer verblijf van begeerde Pogba

17 juli 2016, 10:07   Bijgewerkt: 17 juli 2016, 10:19

Waar speelt Paul Pogba na de zomer? Het is misschien wel de belangrijkste vraag in de huidige transferwindow. Sinds het einde van afgelopen seizoen wordt er volop gespeculeerd over de toekomst van de Franse international, maar vooralsnog gaat zijn werkgever Juventus ervan uit dat de 23-jarige middenvelder in Turijn blijft.

Pogba is misschien de meest besproken voetballer in de geruchtencarrousel. Er wordt zelfs al een tijdje gezegd dat Manchester United maar liefst 120 miljoen euro voor de Fransman over zou hebben. Deze geruchten worden dit weekend weer hardnekkiger gemaakt door L'Équipe. Gek genoeg liet de Engelse topclub de middenvelder in 2012 naar Juventus verkassen. Daar speelde hij tot dusver 178 officiële wedstrijden (34 doelpunten).

Massimiliano Allegri, de trainer van Juventus, houdt zich niet bezig met alle speculaties. De oefenmeester verwacht dat Pogba behouden blijft voor La Vecchia Signora. "Ik reken op hem", sprak Allegri. "De Franse internationals keren terug op 7 augustus. Zowel Pogba als Patrice Evra zijn eigendom van Juventus en ik hoop dan ook dat ze blijven", aldus de keuzeheer in La Gazzetta dello Sport. "Ik blijf rustig onder de geruchten. Bij Juventus vertrek je niet zomaar, omdat we tot de top-vier van Europa behoren. Dit is geen verkoophuis."

Ondertussen heeft Juventus-directeur Fabio Paratici wel laten doorschemeren dat de Turijnse grootmacht rekening houdt met een vertrek van Pogba en verdediger Leonardo Bonucci, die hard op weg is naar Engeland. Manchester City en Chelsea willen de EK-uitblinker van Italië inlijven.

[photo,91673,left,]

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen