Ajax verliest óók van Krylya Sovetov Samara

Ajax verliest óók van Krylya Sovetov Samara

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

16 juli 2016 – Ajax wacht na vier wedstrijden in de voorbereiding op het nieuwe seizoen nog steeds op een overwinning. De ploeg van trainer Peter Bosz verloor zaterdag, weliswaar niet spelend in de sterkste opstelling, achter gesloten deuren op De Toekomst met 2-1 van het Russische Krylya Sovetov Samara. Ajax had uiteindelijk niets aan een doelpunt van de Colombiaanse zomeraanwinst Mateo Cassierra.

Eerder op de dag verloor Ajax al met 2-0 van KAA Gent. Die wedstrijd werd eveneens achter gesloten deuren gespeeld op De Toekomst. De duels met Gent en Krylya Sovetov Samara hadden eigenlijk in Nieuwleusen plaats moeten vinden, maar werden daar verboden. Eerder in de voorbereiding had Ajax al verloren van de Oostenrijkse tweedeklasser FC Liefering en speelde het gelijk tegen de amateurs van AFC.

Ajax moet snel haar draai gaan vinden: op dinsdag 26 juli is in de eigen Amsterdam ArenA de eerste ontmoeting met het Griekse PAOK Saloniki in de derde voorronde van de Champions League.

Reacties

gerelateerd