PSV neemt doelman Jurjus over van De Graafschap

Ger
15 juli 2016, 16:13

PSV heeft de selectie versterkt met Hidde Jurjus. De 22-jarige doelman komt over van De Graafschap en tekent in Eindhoven voor vijf seizoenen. De jeugdinternational zal zich in Zwitserland aansluiten bij de selectie van PSV. De landskampioen verblijft momenteel in het Alpenland voor een trainingskamp.

"Twee dagen geleden hoorde ik het pas voor het eerst, nu sta ik al hier", zegt Jurjus op de website van PSV over de gang van zaken rond de transfer. "Het is, na een fantastische tijd bij De Graafschap een hele mooie stap voor mij. Ik ben daar op mijn achtste begonnen en heb er dertien jaar gespeeld. Nu was er de kans een stap hogerop te maken."

"We hadden Hidde al langer op ons lijstje staan", aldus technisch manager Marcel Brands. "Door de blessure bij Luuk Koopmans hebben we snel gehandeld. Jeroen Zoet en Remko Pasveer zullen niet eeuwig bij PSV blijven, dus daarmee hebben we vast een voorschot naar de toekomst genomen."

De overstap van Jurjus naar PSV komt op de dag waarop De Graafschap kreeg te horen dat het tegen de KNVB aangespannen kort geding is verloren. De rechter heeft de vordering van De Superboeren afgewezen. Dat betekent dat de Doetinchemmers moeten uitkomen in de Jupiler League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen