Roda JC slaat wéér toe en haalt De Winter in huis

15 juli 2016, 15:27

Het slagvaardige Roda JC heeft opnieuw een versterking voor de selectie gevonden. Yves de Winter is door club uit Kerkrade gepresenteerd. De 29-jarige doelman is afkomstig van VV Sint-Truiden. Het is niet duidelijk voor hoe lang de Belg is vastgelegd.

De Winter is een goede bekende van de Eredivisie, aangezien hij in het verleden bij De Graafschap en AZ onder contract staan. De keepersloopbaan van de Belg zag het levenslicht bij KVC Westerlo, waar hij in 2005 in het profvoetbal debuteerde en in totaal zeven seizoenen keepte. De Winter stond drie jaar lang op de loonlijst bij AZ, dat hij vorig jaar zomer transfervrij verruilde voor Sint-Truiden.

"Yves voldoet aan het profiel doelverdediger die ons technisch team had samengesteld. Een goede persoonlijkheid die ambitieus is met de juiste instelling", zegt technisch directeur Ton Caanen namens Roda JC op de clubwebsite.

Naast De Winter heeft Roda JC zich ook al verzekerd van de diensten van Martin Milec (opnieuw gehuurd), Roel Brouwers, Abdul Ajagun (gehuurd), Frederic Ananou, Christian Kum, Adil Auassar, Mikhail Rosheuvel, Dani Schahin, Jens van Son, Nestoras Mitidis en David Boysen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen