Van Persie en Vd Wiel naar Monaco, Nuytinck treft Russen

15 juli 2016, 14:37

Naast het treffen tussen Ajax en PAOK Saloniki zijn er nog veertien andere affiches gekomen uit de loting voor de derde voorronde van de Champions League. Er zijn meerdere Nederlanders actief in de kwalificatierondes voor het miljoenentoernooi, al moeten er nog veel wedstrijden in de tweede voorronde gespeeld worden om het volledige wedstrijdschema te bepalen.

De grootste wedstrijden zijn gekomen uit de zogeheten 'competitieroute', die Ajax ook afgelegd heeft. Naast de clash tussen de Amsterdammers en het Griekse PAOK zijn Sparta Praag-Steaua Boekarest, Shaktar Donetsk-BSC Young Boys, FK Rostov-Anderlecht en Fenerbahçe-AS Monaco uit de koker gekomen. Bram Nuytinck reist dus met Anderlecht af naar Rusland. Rostov kon overigens niet tegen Shaktar loten, wegens politieke gevoeligheid. Robin van Persie en Gregory van der Wiel nemen het met Fenerbahçe op tegen het pittige AS Monaco.

Boy Waterman hoopt zich met APOEL Nicosia nog voor de derde CL-voorronde te plaatsen, ten koste van The New Saints (0-0 in heenduel). Mitchell Donald won met Rode Ster Belgrado de eerste wedstrijd tegen het Maltese Valletta FC met 1-2, waardoor de voormalig Ajacied ook een aardige kans heeft om de derde voorronde van de CL te bereiken.

Volledige loting voor derde voorronde Champions Leauge

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen