Tevreden Winter: "Ik zie ze samen Pokémons vangen"

Ger
14 juli 2016, 18:55

Keuzeheer Aron Winter is zeer in zijn nopjes met de teamgeest bij het Nederlands elftal Onder 19 jaar. De Oranje-talenten begonnen het EK in Duitsland deze week uitstekend met een 3-1 overwinning op Kroatië. Vrijdag wacht een duel met Engeland.

"Ze zijn gefocust op de momenten dat het moet en hebben lol op de momenten dat het kan. Die focus zie ik op het trainingsveld. Iedereen staat daar om als team beter te worden. Daarnaast hebben ze onderling afspraken gemaakt", schrijft Winter in een column op OnsOranje.nl. "Om elkaar scherp te houden, te corrigeren en te stimuleren. Buiten het veld rusten ze en spelen ze spelletjes met elkaar. Van kaartspelletjes tot FIFA. Ook zie ik ze samen Pokémons vangen in het hotel of tijdens een wandeling langs de Donau."

"Het is een hecht team. Dat was goed te zien tijdens onze eerste wedstrijd tegen Kroatië. De eerste helft waren we een klasse beter dan Kroatië. De kwaliteit en spelvreugde spatten er vanaf", aldus Winter. "Ook de positieve beleving en houding van de jongens op de bank zegt veel over deze groep. De teamgeest die deze jongens hebben, is voor een coach heel fijn om te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen