Ook ADO Den Haag haalt Duitse verdediger binnen

14 juli 2016, 15:31

Na PSV (Daniel Schwaab) en Ajax (Heiko Westermann) heeft ook ADO Den Haag een Duitse verdediger toegevoegd aan de selectie. De ploeg van de nieuwe hoofdcoach Zeljko Petrovic presenteerde donderdag Thomas Meissner. De 25-jarige Duitser heeft voor drie seizoenen getekend.

Meissner is afkomstig van de Duitse tweedeklasser MSV Duisburg en stond eerder onder contract bij FSV Mainz en Borussia Dortmund. Bij deze twee clubs wist de verdediger het eerste elftal echter niet te halen. 

"Ik ben zeer blij met de kans die ADO Den Haag mij biedt", zegt Meissner op de officiële website van zijn nieuwe club. "Het is voor mij dé mogelijkheid om in de hoogste divisie van een land te spelen. Dat ik dit in Nederland kan doen bij een mooie club als ADO Den Haag zie ik als een goede stap hogerop in mijn loopbaan. Ik heb heel veel zin om voor het Haagse publiek in het Kyocera Stadion te gaan spelen. Ik kijk dan ook erg uit naar de eerste competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Ik hoop op een vol stadion."

Coach Petrovic is blij met de komst van de Duitser naar Den Haag: "Met Thomas heb ik in de defensie meer mogelijkheden naast mannen als Tom Beugelsdijk en Wilfried Kanon. Iemand die zich in de Duitse competities staande weet te houden, kan wel wat. We gaan ongetwijfeld veel plezier aan Thomas beleven."

Foto: ADO Den Haag

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen