Vorm ploeggenoot van Janssen: "Goede aankoop"

14 juli 2016, 14:21

Michel Vorm vindt het een goede zaak dat Tottenham Hotspur werk heeft gemaakt van de komst van Vincent Janssen. De 32-jarige doelman kijkt uit naar de samenwerking met de spits, die voor ongeveer 20 miljoen euro overgekomen is van AZ.

Vorm kent Janssen al een beetje. "De laatste keer dat ik bij Oranje zat, was hij er ook bij", zegt de goalie op de website van The Spurs. "Ik ken hem daardoor een beetje, maar ik heb ook veel van anderen over hem gehoord. Natuurlijk ben je goed, als je 27 keer scoort in de Eredivisie. Vincent is iemand die zichzelf elk jaar verbetert en dat zegt veel over zijn potentie en mentaliteit. Hij heeft al laten zien dat hij gedisciplineerd is. Dat is zeer belangrijk. Ik denk dat hij mede daarom perfect in de filosofie van Tottenham past", stelt Vorm.

Janssen kan absoluut waarmaken op White Hart Lane, denkt Vorm. "Hij heeft een neusje voor de goal en kan met beide benen een doelpunt maken. Hij is sterk, heeft een goed schot en werkt keihard. Hij kan ook nog met de rug naar het doel spelen. We hebben het over een jonge, hongerige en getalenteerde Nederlandse international, die veel scoort. Het is een goede aankoop", besluit de keeper.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen