Roda huurt Nigeriaans talent van oude club Anastasiou

13 juli 2016, 23:49

Aanwinst nummer negen is binnen voor Roda JC. De club uit Kerkrade heeft laat op de woensdag melding gemaakt van de komst van Abdul Ajagun, die voor één seizoen gehuurd wordt van Panathinaikos. Bij de Griekse club werkte de Nigeriaan afgelopen seizoen samen met Yannis Anastasiou, de nieuwe trainer van Roda JC.

De 23-jarige Ajagun scoorde in 58 wedstrijden voor de Griekse topclub veertien keer. Eén van zijn doelpunten maakte hij tegen PSV in de Europa League. De Nigeriaan maakte deel uit van de selectie van zijn land voor de Olympische Spelen in Rio, maar de middenvelder zal niet afreizen naar Brazilië. Hij wil zich namelijk volledig focussen op zijn periode in Limburg.

"Abdul heeft bij Panathinaikos samengewerkt met Yannis Anastasiou en onze trainer wil dit graag voortzetten bij Roda JC", zegt technisch directeur Ton Caanen op de clubsite. "Abdul is een snelle en aanvallend ingestelde middenvelder die spelinzicht met scorend vermogen combineert. Met het aantrekken van Abdul krijgt onze selectie steeds meer gezicht zoals wij het binnen ons technisch team voor ogen hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen