Ten Voorde transfereert van Emmen naar Almere City FC

13 juli 2016, 17:11

Rick ten Voorde maakt promotie in de Jupiler League. De 25-jarige spits verkast van FC Emmen naar Almere City FC, dat de aanvaller voor één seizoen heeft gecontracteerd. De club uit Flevoland maakt het nieuws op de eigen website wereldkundig.

De tien goals die Ten Voorde afgelopen jaar maakte voor Emmen hebben hem een transfer naar Almere City opgeleverd. Bij die club gaat hij samenwerken met trainer Jack de Gier. "Ik ken hem nog uit mijn tijd bij NEC", zegt Ten Voorde. "Jack was destijds assistent-trainer en spitsentrainer. Ik heb veel van hem geleerd en we hebben een goede band. Bij de keuze voor een club kies ik altijd op gevoel en dat was hier heel goed. Ik had meerdere opties, maar toen Almere City FC zich meldde was deze club direct mijn eerste keus."

De oud-speler van onder meer NEC en NAC Breda noemt Almere City een grote club in de Jupiler League. "Alles zit professioneel in elkaar. Dat merkte ik al toen ik hier vorig seizoen met Emmen op bezoek kwam en dat beeld wordt nu bevestigd. Ik vind het oprecht knap wat Almere City FC afgelopen seizoen heeft gepresteerd en het streven is om nu opnieuw de play-offs te halen", besluit de spits.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen