Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

NEC, Roda JC en Eagles boeken zege, Utrecht verliest

NEC, Roda JC en Eagles boeken zege, Utrecht verliest

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

12 juli 2016 – Naast de opvallende 2-2 remise van Ajax tegen stadgenoot AFC werd er dinsdagavond nog meer gevoetbald door eredivisieclubs. FC Utrecht, NEC, Roda JC Kerkrade en Go Ahead Eagles kwamen in actie, met wisselend succes.

Utrecht ging in Herentals met 2-1 ten onder tegen het Belgische Lierse SK. Sébastien Haller bracht de Domstedelingen aan de leiding, maar in de laatste tien minuten ging het mis. Nadat een Griekse testspeler de gelijkmaker aantekende, schoot Alex Kuffour Lierse vanuit de rebound naar een 2-1 overwinning.

NEC wist wel te winnen en deed dat van Almere City FC. Quincy Owusu-Abeyie (foto), die op proef is in Nijmegen, opende de score tegen de eerstedivisionist. Mihai Roman maakte de 2-0, voordat Dyllan Lanser voor de aansluiting zorgde namens Almere. Mohamed Rayhi bepaalde de  eindstand in de tweede helft, tamelijk onverdiend, op 3-1.

Go Ahead Eagles had het makkelijk. De Deventenaren wonnen met 8-0 van Sportclub Teuge. Norichio Nieveld, Joey Suk (driemaal), Leon de Kogel (tweemaal, waarvan één penalty), Sam Hendriks en Elvio van Overbeek verzorgden de doelpunten. Roda JC boekte ook een zege. Het werd 0-2 tegen Groene Ster, dankzij goals van Farshad Noor en Tim Blättler. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd