Löw gaat verder als bondscoach van Duitsland

12 juli 2016, 15:03

Na een evaluatie hebben de Duitse voetbalbond DFB en bondscoach Joachim Löw besloten de samenwerking voort te zetten tot en met het WK van 2018 in Rusland. Duitsland, regerend wereldkampioen, sneuvelde vorige week in de halve finale van het EK tegen gastland Frankrijk.

Löw verlengde in maart vorig jaar zijn contract bij de Duitse voetbalbond al tot en met de zomer van 2018, al zouden beide partijen de samenwerking na Euro 2016 wel evalueren. Dat is inmiddels gebeurd en ondanks het verlies in de halve finale gaan ze met elkaar verder.

"Na het verlies in de halve finale waren we natuurlijk allemaal teleurgesteld", aldus Löw op de DFB-website. "De weken voor en tijdens het EK hebben veel kracht gekost. Het is belangrijk om daarna een paar dagen rust en afstand te nemen. Voor mij stond vast dat we ondanks de uitschakeling niet hebben teleurgesteld. We hadden de jongste ploeg van het toernooi en ik zie nog veel potentie in deze spelers. Ik weet zeker dat ze ons nog veel vreugde zullen bezorgen. En dus blijft ook mijn plezier onverminderd groot om met deze spelers te blijven werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen