Besiktas-middenvelder vertrekt vanwege onveilig gevoel

Besiktas-middenvelder vertrekt vanwege onveilig gevoel

11 juli 2016 – José Sosa vertrekt deze transferperiode bij Besiktas. De 31-jarige middenvelder verruilt de kampioen van Turkije naar alle waarschijnlijkheid voor AC Milan. De speler zou zelfs al een persoonlijk akkoord hebben met de Serie A-club.

"Ik heb een transferverzoek ingediend omdat ik en mijn gezin enkele persoonlijke problemen kennen", schrijft de speler op zijn Facebook-pagina. "Het punt is dat mijn vrouw bang is om nog langer in Istanbul te wonen en ik vrees ook voor mijn dochters. Door de laatste aanslag op het vliegveld is alles voor ons dichterbij gekomen, want mijn zaakwaarnemers waren twee uur daarvoor nog op het vliegveld."

"Na die aanslag hebben ik en mijn gezin besloten om Istanbul te verlaten. Ik heb twee dochters en ik wil hen beschermen. Mijn familie is mijn prioriteit, voetbal komt op de tweede plaats. We zijn nu op zoek naar de beste oplossing voor alle partijen. Ik heb de directie al gevraagd om mee te werken, omdat ik niet meer wil en kan voetballen wanneer ik ver weg van mijn gezin ben."

gerelateerd