Sevilla en Espanyol slaan toe, Morata blijft wellicht

10 juli 2016, 14:48

Sevilla heeft de komst van Joaquín Correa afgerond. De club uit Andalusië neemt de 21-jarige aanvallende middenvelder voor 13 miljoen euro (plus 5 miljoen euro aan premies) over van Sampdoria. Dat heeft de Italiaanse club, waarvoor de Argentijn vorig seizoen drie goals en twee assists noteerde, officieel bevestigd. Samp stuurde Francesco Fedato verder op huurbasis naar Bari.

Naast Sevilla roert Espanyol zich ook op de transfermarkt. De tweede club van Barcelona heeft Léo Baptistão overgenomen van Atlético Madrid. De 24-jarige aanvaller heeft voor vijf jaar getekend bij Espanyol en kost ongeveer 6 miljoen euro. Baptistão speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor Villarreal, waarvoor hij zes keer scoorde. Hij is na Juan Manuel Jurado en Jose Antonio Reyes de derde zomerse aanwinst voor Espanyol.

Ondertussen lijkt Alvaro Morata zijn kans te krijgen bij Real Madrid. De 23-jarige spits, die door de Spaanse topclub teruggehaald werd van Juventus, wordt volgens Marca behouden door de Madrileense grootmacht. Voorzitter Florentino Perez zou hem als een belangrijke speler zien. Morata, die drie keer voor Spanje scoorde op het EK, wordt onder meer met Chelsea in verband gebracht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen