Investeerder 'Mr. Bee' zoemt weer rond bij Milan

10 juli 2016, 14:25

AC Milan wordt hoogstwaarschijnlijk op zeer korte termijn overgenomen door Chinese investeerders. Voorzitter Silvio Berlusconi lijkt komende vrijdag de deal af te ronden. In aanloop naar de afronding heeft de Thaise investeerder Bee Taechaubol, beter bekend als 'Mr. Bee', zich weer aangediend bij de Rossoneri. De zakenman zegt dat hij klaar is om 48 procent van de aandelen van Milan te kopen en belooft veel investeringen.

Mr. Bee schudde in 2014 de hand met Berlusconi, omdat hij 48 procent van de aandelen zou kopen. Destijds kwam het echter niet van, omdat zijn investeerders opeens afhaakten. Nu de Chinese overnamen van Milan dichtbij is, komt Taechaubol weer tevoorschijn. "In alle eerlijkheid ben ik nooit helemaal weggeweest in de onderhandelingen", zegt de Aziaat tegen La Gazzetta dello Sport. "Natuurlijk ben ik wel uit respect op de achtergrond gebleven, aangezien het andere consortium een exclusieve overeenkomst gesloten heeft met Fininvest (bedrijf van Berlusconi, red.)."

"Mijn intenties om een deel van Milan te kopen zijn nooit verdwenen. Nu de deal gesloten wordt, wil ik de fans laten weten dat er nog een kans is. Berlusconi kan de eigenaar blijven en aan het roer blijven staan. Er zijn partijen geïnteresseerd om mij te helpen met deze overeenkomst. Ik moest andere partners vinden en dat is gelukt. Mijn aanbieding luidt als volgt: ik koop 48 procent van de club en reserveer 100 miljoen euro per transfermarkt", belooft Mr. Bee. "Ik denk dat dit de beste oplossing is voor Milan. De club zou onder leiding van Berlusconi moeten blijven staan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen