Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Goalie Velthuizen zet loopbaan voort bij Hapoel Haifa

Goalie Velthuizen zet loopbaan voort bij Hapoel Haifa

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 juli 2016 – Piet Velthuizen kiest voor een avontuur in Israël. De 29-jarige transfervrije doelman, die bij Vitesse deze zomer niet meer kon rekenen op een nieuw contract, heeft met Hapoel Haifa een akkoord bereikt over een eenjarige verbintenis.

Voor Velthuizen is het zijn tweede buitenlandse club. In 2010 verliet hij Vitesse al eens voor Hércules Alicante. Het verblijf van de sluitpost in Spanje werd geen succes. Na één seizoen keerde hij weer terug bij Vitesse. Aanvankelijk was Velthuizen wederom de vaste keus onder de lat, maar uiteindelijk verloor hij de concurrentiestrijd van Eloy Room. Om die reden kwam de breuk met Vitesse ook niet als een verrassing.

Velthuizen trainde de voorbije week al mee bij Hapoel. Maandag gaat de goalie met zijn nieuwe werkgever op trainingskamp in Italië.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd