Inceman keert Roda JC na een half jaar de rug toe

8 juli 2016, 14:26

Ugur Inceman was een graag geziene speler bij Roda JC Kerkrade, maar vertrekt na een half seizoen toch uit het Parkstad Limburg Stadion. De middenvelder heeft de clubleiding van de Limburgers laten weten dat hij per direct vertrekt, omdat hij moeite heeft om te wennen aan de cultuur en de omgeving.

Inceman keert met onmiddellijke ingang terug naar Turkije, waar hij de afgelopen dertien jaar woonde. "Hoewel wij het enorm jammer vinden, respecteren we de keuze van Ugur. Het afgelopen seizoen heeft hij absoluut zijn meerwaarde aangetoond en we waren dan ook graag samen met hem het nieuwe seizoen ingegaan. Hoe dan ook danken wij Ugur voor zijn enorme inzet voor onze club en zijn rol die hij het afgelopen seizoen heeft gespeeld bij het gestelde doel: handhaven in de Eredivisie", aldus technisch directeur Ton Caanen op de clubwebsite.

In totaal kwam Inceman tot zeventien optreden en één doelpunt voor Roda JC. Tegenover zijn vertrek uit Kerkrade staat de komst van de Deense Israëliër David Boysen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen