NAC neemt aanvaller Dessers over van Lokeren

7 juli 2016, 19:03

Cyriel Dessers is de nieuwe spits van NAC Breda. De Jupiler League-club meldt donderdag via de officiële kanalen met SC Lokeren en de 21-jarige Belgisch-Nigeriaanse centrumspits een principeakkoord te hebben bereikt over een transfer. De tweebenige Dessers tekent een contract voor drie seizoenen in het Rat Verlegh Stadion.

"Met Cyriel hebben we een onze beoogde centrumspits binnen", reageert Hans Smulders, de technisch directeur van NAC Breda, op de clubwebsite. "Hij is een grote, sterke, tweebenige aanvaller die past in de manier van spelen die wij voor de komende seizoenen voor ogen hebben. Zijn speelstijl als 'nummer 9' past zeer goed in ons systeem en hij heeft het talent, het fysiek en de drive om uit te groeien tot een topspits."

"Hans volgde mij al in zijn tijd bij FC Eindhoven, maar in de winterstop werd hij namens NAC concreet. Ik had daar meteen een goed gevoel bij, ook bij de trainer", aldus Dessers. "NAC is een mooie traditieclub. Het is jammer van de sportieve situatie die er nu is, maar het is aan ons als spelers om dat om te draaien."

Dessers speelde veertig officiële duels voor Lokeren en maakte daarin zeven doelpunten. Hij zat al een keer bij de selectie van België onder 21, maar moet zijn debuut voor deze ploeg nog maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen