Gilardino wisselt wéér van club, PEC-beul naar Bologna

7 juli 2016, 14:31

Zo vaak als een kameleon van kleur verandert, zo vaak switcht Alberto Gilardino van werkgever. De 34-jarige spits heeft Palermo verlaten en gaat aan de slag bij Empoli, waar hij een tweejarig contract tekent. Het is alweer de tiende (!) Italiaanse club waar Gilardino zich aan verbindt. Vorig seizoen maakte de geslepen nummer negen tien doelpunten in 33 optredens voor Palermo.

Naast Empoli heeft ook Bologna een nieuwe speler gepresenteerd. Ladislav Krejci, een aanvallende middenvelder, komt over van Sparta Praag. De 24-jarige Tsjech was deze zomer actief op het EK in Frankrijk, waar hij basisspeler was bij Tsjechië. Met Krejci hoopt Bologna, vorig seizoen de minst productieve ploeg in de Serie A, scorend vermogen hebben binnengehaald.

Dat Krejci een neusje voor de goal heeft, liet hij in augustus 2014 zien in het Europa League-tweeluik met PEC Zwolle. De Tsjech nam Sparta Praag toen bij de hand, met een treffer in de thuis- én de uitwedstrijd. Met de transfer van Krejci is naar verluidt 4 miljoen euro gemoeid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen