Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

NEC grijpt naast doelwit: Lierse presenteert Masika

NEC grijpt naast doelwit: Lierse presenteert Masika

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

7 juli 2016 – NEC hoopte haar selectie te kunnen versterken met Ayub Timbe Masika, maar heeft bot gevangen bij de 23-jarige aanvaller. De Keniaan heeft voor een transfer van Racing Genk naar Lierse SK gekozen. Hij tekent voor drie seizoenen bij zijn nieuwe club.

NEC was aan het onderhandelen met Masika en had een meerjarig contract klaarliggen voor de aanvaller, maar heeft dus achter het net gevist. De Nijmegenaren stelden eerder deze week dat de intentie van beide partijen goed was, maar dat het financieel een lastig verhaal zou worden. Masika werd al geruime tijd gevolgd door NEC.

Deze zomer werden tot dusver Julian von Haacke (Werder Breme), Oluwasegun Owobowale (ADO Den Haag en Robin Buwalda (ADO Den Haag, was verhuurd aan VVV-Venlo) aangetrokken door NEC.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd