Tissoudali staat voor transfer: "Gesprek met meerdere clubs"

6 juli 2016, 22:45

Het moet raar lopen wil Tarik Tissoudali komend seizoen niet in de Eredivisie spelen. De aanvaller keert Telstar na een geweldig seizoen de rug toe, want meerdere eredivisieclubs willen de buitenspeler graag inlijven. De komende dagen zal Tissoudali de knoop doorhakken, zo laat zijn zaakwaarnemer weten.

Willem II, sc Heerenveen en Heracles Almelo dingen om de handtekening van de speler. "Dat hij vertrekt bij Telstar, is wel voor 99 procent zeker", zegt zijn zaakwaarnemer Richenel Bryson in gesprek met Voetbal International. De loopbaan van de aanvaller heeft een opvallende wending genomen. "In feite is hij nog een jongen van de Hoofdklasse. Dat is nog maar twee jaar geleden. Hij heeft sindsdien best veel over zich heen gekregen. Hij heeft een Bronzen Stier gekregen na de derde periode en is inmiddels zelfs Marokkaans jeugdinternational."

Tissoudali scoorde afgelopen seizoen achttien keer in de Jupiler League. "Tarik komt uit een soort draaikolk en heeft een enerverende tijd achter de rug", stelt Bryson. "Hij heeft daarin zijn weg moeten vinden, maar inmiddels heeft hij geleerd om zijn geduld te bewaren. We zijn nog in gesprek met meerdere clubs en hij neemt zijn tijd om de knoop door te hakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen