Krychowiak leeft als een monnik: "Wil met PSG de CL winnen"

5 juli 2016, 09:37

Unai Emery, onlangs aangesteld als trainer van Paris Saint-Germain, nam direct een speler mee naar zijn nieuwe club. De Pool Grzegorz Krychowiak komt het middenveld van de Franse kampioen versterken. In gesprek met France Football vertelt hij te leven als een monnik.

"Ik drink geen alcohol, besteed heel veel aandacht aan mijn voeding en doe constant dutjes. Dat is nodig om maximaal te presteren als profvoetballer. Een carrière is kort en ik wil er alles uithalen. Maar alcohol en fastfood laten staan is geen offer, het is een gewoonte. Ik zet alles aan de kant voor voetbal", aldus Krychowiak.

Met Sevilla won hij tweemaal op rij de Europa League. "PSG is voor mij een stap voorwaarts. Ik weet dat het doel van de club is om de Champions League te winnen. Dat komt mooi uit, want dat wil ik ook. Bij PSG kan ik mezelf verder ontwikkelen en daar haal ik veel motivatie uit. Ik wil grote dingen bereiken met de club."

Uiteraard kan Krychowiak de nieuwe trainer van PSG goed beschrijven. "Ik heb grote waardering voor hem. Emery is een man die voor voetbal leeft en niets aan het toeval overlaat. Hij geeft je energie en motiveert je om altijd maar weer harder te werken." 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen