Interesse in Utrechters: "Niemand is onvervangbaar"

5 juli 2016, 00:05

De kans is groot dat de selectie van FC Utrecht er op dit moment anders uitziet dan na het verstrijken van de transferdeadline het geval zal zijn. Spelers als Sébastien Haller, Nacer Barazite, Timo Letschert en Bart Ramselaar zijn zeer aantrekkelijk voor andere clubs. Rond de ene speler is het nog stiller dan rond de ander.

Coach Erik ten Hag hoopt natuurlijk dat zijn selectie intact zal blijven. "Maar Utrecht zit in de positie om niet zomaar nee te kunnen verkopen aan clubs", weet hij. "Het is echter ook niet zo dat ze hier spelers zomaar kunnen afhalen. En bovendien is niemand is onvervangbaar", stelt Ten Hag in gesprek met FOX Sports.

Na de verkoop van Ruud Boymans lijkt er budget vrijgekomen te zijn. "Maar daar gaan we niets mee doen, ook om ruimte te maken voor talenten. Die moeten kansen afdwingen en iets laten zien", reageert Ten Hag. "De financiële positie van FC Utrecht is ook niet zo dat wij zomaar spelers kunnen gaan aantrekken."

Barazite

Barazite is een van de spelers die in verband gebracht wordt met een vertrek uit de Domstad. De aanvaller mag weg, omdat hij nog maar één seizoen onder contract staat in Stadion Galgenwaard. "Er is zeker interesse vanuit Turkije, maar ik focus me gewoon op Utrecht", aldus Barazite.

Letschert

Letschert wordt op zijn beurt genoemd bij PSV, waar Jeffrey Bruma vorige week vertrok. "Ik heb nog niks concreets gehoord. Er is mij geen aanbieding gedaan en bij Utrecht is ook niks binnen gekomen. Ik heb wel wat gelezen", zegt Letschert, die wel oren heeft naar een transfer naar Eindhoven. "Ik denk wel dat ik eraan toe ben. Ik ben nu 23 jaar, qua leeftijd is het dus ook een reële optie om zo'n stap te maken."

[photo,94048,left,]

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen