Feyenoord hoort kassa flink rinkelen bij transfer Pellè

4 juli 2016, 20:54

Mocht Graziano Pellè deze zomer een transfer maken, dan zal de clubleiding van Feyenoord geen glimlachje kunnen onderdrukken. De Rotterdammers horen in dat geval namelijk flink de kassa rinkelen.

Pellè was op het EK 2016 in Frankrijk de nummer één spits van Italië en kan ondanks zijn gemiste penalty in de verloren strafschoppenserie tegen Duitsland terugkijken op een uitstekend toernooi. AC Milan en Chelsea zouden de spits op de korrel hebben en een transfer zou goed nieuws betekenen voor Feyenoord. "We hebben recht op tien procent van de verkoopsom", zegt technisch directeur Martin van Geel tegen Voetbal International.

"Hij was natuurlijk al 29 toen hij naar Southampton vertrok. Dus was deze clausule in het contract eigenlijk vrij snel geregeld met Southampton", stelt Van Geel verder. "Het was al een mooie deal, waarbij we intussen dankzij zijn prestaties daar al tien miljoen euro hebben kunnen bijschrijven. Dat gaat dan om het aantal wedstrijden, de positie op de ranglijst. Daar waren we al erg blij mee, maar nu kan het nog veel mooier worden", weet de technisch directeur van Feyenoord, die Pellè ook zag excelleren op het EK. "Als je ziet welke clubs nu worden genoemd. Dat kan weleens flink op gaan lopen."

Pellè was op het EK namens Italië trefzeker tegen België en Spanje (beiden 2-0 winst).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen