'Vd Hoorn dinsdag gekeurd in Wales, Musa naar Leicester'

4 juli 2016, 16:23

Mike van der Hoorn ondergaat morgen (dinsdag) een medische keuring bij Swansea City, zo meldt BBC Wales. Ajax zou met de Premier League-club al akkoord zijn over een transfersom voor de 23-jarige verdediger. Swansea betaalt naar verluidt 2,5 miljoen euro om het tot medio 2017 lopende contract van Van der Hoorn in de Amsterdam ArenA af te kopen.

Ajax nam Van der Hoorn in de zomer van 2013 over van FC Utrecht. De verdediger wist echter niet te overtuigen in het shirt van de hoofdstedelingen. Van der Hoorn verklaarde afgelopen weekend in gesprek met De Telegraaf al uit te kijken naar zijn transfer naar Swansea City. "Het is een prachtige club", liet hij weten. BBC Wales meldt tevens dat Swansea City Leroy Fer definitief gaat overnemen van Queens Park Rangers. De Welshmen huurden de Nederlandse middenvelder het afgelopen half jaar al van de Championship-club.

Voormalig VVV-Venlo-speler Ahmed Musa is van CSKA Moskou op weg naar Premier League-kampioen Leicester City. De 23-jarige aanvaller uit Nigeria wordt komende woensdag in Leicester verwacht om de laatste formaliteiten af te wikkelen. Met de deal is naar verluidt een kleine 20 miljoen euro gemoeid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen