De Kogel tekent bij en gaat met Go Ahead de Eredivisie in

1 juli 2016, 21:15   Bijgewerkt: 1 juli 2016, 22:47

Leon de Kogel en Go Ahead Eagles zijn nog lang niet op elkaar uitgekeken. De spits, die vorig seizoen 25 keer scoorde in de Jupiler League, heeft in Deventer zijn krabbel gezet onder een nieuw contract tot 2018. Dat meldt de promovendus op de eigen website.

"We zijn vanzelfsprekend tevreden over het feit dat Leon langer bij Go Ahead Eagles blijft", reageert technisch manager Dennis Bekking. "Hij heeft zijn waarde voor Go Ahead Eagles reeds bewezen en heeft laten zien over scorend vermogen te beschikken. Zijn doelpuntenproductie van vorig seizoen in de Jupiler League is daarvan de cijfermatige bevestiging. We zijn blij dat we onze samenwerking met Leon kunnen continueren in de Eredivisie."

Er was interesse van andere clubs in de oud-speler van FC Utrecht. "We hebben een hele goede spelersgroep, waar ik het goed mee kan vinden", verklaart De Kogel zijn keuze om langer in Deventer te blijven. "De onderlinge samenwerking is goed en daarnaast is de begeleiding bij Go Ahead Eagles top geregeld. Daar hecht ik veel waarde aan. Ik zit gewoon goed in Deventer", zegt hij tevreden.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen